Utazás
2019.04.03. (szerda): odaút 8:40-8:50 gyülekező a NET aulában, a Nagyvárad tér 4. sz. alatt (VIII. ker.)

Odaút és visszaút

2019. április 03 - 07.

Budapest - (Debrecen) - Marosvásárhely; Marosvásárhely - (Debrecen) - Budapest

Szeretnél kényelmesen, a konferencia időpontjához igazodva utazni az anyaországból induló delegációval? Akkor csatlakozz hozzánk! Már 5 éve szervezzük ezeket az utakat, a jó hangulat garantált!

2019.04.03-án, szerdán délelőtt indulunk Budapest belvárosából, Debrecent érintve jutunk el estére Marosvásárhelyre.

Visszafelé 2019.04.07-én, vasárnap dél körül indulunk Marosvásárhelyről, a konferenciaközponttól 10 percre lévő Hotel Everestből. A visszaúton terv szerint egy rövid ebédszünetet tartunk a Királyhágón és vasárnap késő este érkezünk Budapestre.

A köztes napokon kirándulásokat szervezünk a közelbe, hogy minél többet láthassunk Erdély gyönyörű természeti kincseiből.

3 nap - 3 kirándulás

A konferencia 3 napján: csütörtökön, pénteken és szombaton kirándulásokat szervezünk a közelbe. Akik aznap nem adnak elő, csatlakozhatnak. Így ha előadsz, potenciálisan 2 kirándulásra tudsz velünk jönni. A konferencia programja februárban válik nyilvánossá, a kirándulások programját ehhez igazítjuk, hiszen idegenvezetőink is részt vesznek a konferencián. Így a kirándulások beosztása csak később válik véglegessé, de biztosíthatlak róla, hogy mindhárom napon gyönyörű helyekre fogunk eljutni. Minden nap a Hotel Everesttől indulunk 8-9 óra körül és ugyanide érkezünk 18-19 óra körül.
Ha lemaradtál egy programról, semmi gond, jövőre pótolhatod!

Jelentkezés hamarosan.

Tavalyi program:

Torockószentgyörgy

Sugó barlang

Hargitafürdő